mobile logo

Soba 4

Balkon, Flat LCD TV, Klima, Besplatan Wi-Fi,
Posluga u sobi, Mini Bar, Sef za čuvanje vrijednosti,
Kućni ogrtač i papuče, Toaletna kozmetika

Soba 04 - Double room

Noćenje Banja Luka – Vinski bar Provence. Naše sobe sa queen size krevetom pruža maksimalnu udobnost. Savremeno opremljena i komforna i sa a visokim nivoom elegancije doprinosi Vašem ugodnom boravku.

Gastronomska ponuda naše kuhinje pored tradicionalnih jela ovdje se služe i moderna jela po uzoru na brojne francuske restorane. O kulinarskim sposobnostima najviše govore nagrade kuvara iz „Provence“.

Udobni Queen size kreveti učiniće Vaš boravak udobnim, bilo da odsjedate poslovno ili je posjeta Banjaluci čisto turističkog karaktera. Osvježite se u dobro opremljenoj udobnosti sa  pamučnim talijanskim tkanim ručnicima, plišanim ogrtačima i  kupaonicama  sa velikim tušem.

Uživajte u našim uslugama jer sve Vam je na dohvat ruke kao sto su  osvježenje u mini baru i  room service. Sve sobe imaju sopstveno grijanje, klimatizovane su i posjeduju kablovsku televiziju visoke definicije, otvorenu wi fi konekciju, besplatan parking isključivo za naše goste, pomoćni ležaj i krevetac za bebu na upit. Prostrane terase nude poseban doživljaj i privatnost. Susretljivo osoblje je naš  glavni adut i doprinos da se usluga dostavi na najvišem mogućem nivou.

Noćenje Banja Luka.

Balkon, Flat LCD TV, Klima, Besplatan Wi-Fi, Posluga u sobi, Mini Bar, Sef za čuvanje vrijednosti, Kućni ogrtač i papuče, Toaletna kozmetika

image


Rezerviši sobu

Svoj omiljen obrok pogledajte u našem MENIJU!