mobile logo

Soba 3

Flat LCD TV, Klima, Besplatan Wi-Fi,
Posluga u sobi, Mini Bar, Sef za čuvanje vrijednosti,
Kućni ogrtač i papuče, Toaletna kozmetika

Soba 03 - Twin room

U neposrednoj blizini Vinskog bara Provence nalazi se poznata banjalučka S-tetik klinika. Klinika je koncentrisana prvenstveno na plastično-rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, ali pored toga kod njih možete obaviti preglede i različite intervencije iz oblasti ortopedije, opšte hirurgije, te ultrazvuk i laboratorijsku dijagnostiku.

Naše sobe savršen su izbor kada je u pitanju vaš odmor nakon tretmana u poznatoj banjalučkoj klinici S-tetik. Naša soba sa dva odvojena ležaja sa izuzetno kvalitetnim madracima i velikim kupatilom učiniće vaš boravak prijatnim, a vaš oporavak bržim i uspješnim. Interesantan dizajn i prostranost naših soba pružiće Vam komfor koji Vam je neophodan za odmor i oporavak.

Prijatan ambijent naše terase i restoranske bašte upotpuniće vaš boravak. Usluge ove klinike se prvenstveno odnose na plastično-rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, te će mirna oaza u našim sobama vaš oporavak učiniti prijatnim.

Lagane šetnje do rijeke Vrbas, Tvrđave Kastel ili do centra grada u nezaobilazni šoping, sve to bez razmišljanja o parkingu jer sve vam je na samo 3km lagane šetnje od Vinskog bara Provence.

Za potpun ugođaj naše sobe raspolažu sa: Flat LCD TV, Klima, Besplatan Wi-Fi, Posluga u sobi, Mini Bar, Sef za čuvanje vrijednosti, Kućni ogrtač i papuče, Toaletna kozmetika

image


Rezerviši sobu

Više informacija o klinici S-tetik pogledajte OVDJE!

Pogledaj SOBA 4