mobile logo

Soba 7

Balkon, Flat LCD TV,
Klima, Besplatan Wi-Fi, Posluga u sobi,
Mini Bar, Sef za čuvanje vrijednosti,
Kućni ogrtač i papuče, Toaletna kozmetika

Soba 07 - Mistik

Vaš idealan smještaj u Banjaluci je upravo u Vinskom baru Provence. Soba sa queen size krevetom koja odgovara svim visokim standardima udobnosti. Elegancija i prostranost će omogućiti boravak kakav očekujete.

Predivan ambijent našeg restorana kao i gastronomska ponuda naše kuhinje upotpuniće vaš boravak i smještaj u Banjaluci učiniti nezaboravnim. Ljetna sezona nudi vam romantične trenutke u našoj predivnoj bašti restorana uz muziku uživo petkom i vikendom. Naše ljubazno i profesionalno osoblje pobrinuće se za vaš potpuni ugođaj, a predivan ambijent i udobne sobe omogućiće Vam najbolji odmor.

 

Jedinstveno mjesto u Banjaluci gdje ćete pronaći sve. Udoban smještaj, predivan ambijent, udobne sobe, vrhunsku ponudu gastronomske kuhinje, ljubazno osoblje, free parking i sbe to na samo 900m od centra grada, a u oazi mira i tišine kako bi vaš odmor bio potpun.

Vaš boravak u Vinskom baru Provence Banja Luka sigurno ćete pamtiti.

Balkon, Flat LCD TV, Klima, Besplatan Wi-Fi, Posluga u sobi, Mini Bar, Sef za čuvanje vrijednosti, Kućni ogrtač i papuče, Toaletna kozmetika

image


Rezerviši sobu