mobile logo

Soba 1

Balkon, Flat LCD TV, Klima,
Besplatan Wi-Fi, Posluga u sobi, Mini Bar,
Sef za čuvanje vrijednosti, Kućni ogrtač i papuče,
Toaletna kozmetika

Soba 01 - Suite with the spa bath

Sobe Banja Luka – Veliki bračni krevet koji omogućuje maksimalnu udobnost i dva kupatila, od kojih jedno ima hidromasažnu kadu. Bilo da je u pitanju romantičan vikend sa voljenom osobom ili poslovno putovanje, ova soba učiniće vaš boravak u našem gradu nezaboravnim. Sobe Banja Luka imaju posebno osvjetljenje raznih boja, daljinsko upravljanje roletnama i prostrani balkon učiniće vaš boravak izuzetnim. Obezbijedili smo besplatan internet u kompletnom objektu za sve goste, a posebno za poslovne putnike. Doručak a la carte za sve naše goste služimo u našem vinskom baru Provence.

Ono što upotpunjuje čaroliju ovog mjesta, posebno u danima ljeta jeste bašta opremljena kao sa slika impresionista gdje su dominantni motivi kovani stolovi, stolice i fontana.

Posjetite i istražite predivnu Banja Luku dok uživate u eleganciji i jedistvenom enterijeru i eksterijeru našeg vinskog bara Provence. Laganom šetnjom kroz naš grad upoznaćete razne znamenitosti, poput nezaobilazne Tvrđave Kastel koja se nalazi na samo 1km šetnje od Vinskog bara Provence.

Sadržaj sobe 1 za naše goste: Balkon, Flat LCD TV, Klima, Besplatan Wi-Fi, Posluga u sobi, Mini Bar, Sef za čuvanje vrijednosti, Kućni ogrtač i papuče, Toaletna kozmetika

Pogledajte SOBA 2« of 2 »

Rezerviši sobu

Sve informacije o dešavanjima u našem gradu možete pogledati na zvaničnoj stranici Turističke organizacije grada Banja Luka!